Om Icehorse

åbent hus 1.jpg

Velkommen til Icehorse stutteri & salgsstald

Hos Icehorse finder du et stort udvalg af islandske heste, hvilket giver dig muligheden for at se på flere heste på samme tid. Vores heste står i forskellige aldre, på forskellige uddannelsesniveauer samt i forskellige prisklasser.

Er du på jagt efter din nye drømmehest? Så har vi hos Icehorse skabt et system, som giver dig muligheden for at købe lige netop den islænder som passer dig og dine behov! Det er nu muligt for os at holde udkig efter lige præcis den islænder du går og drømmer om, gennem vores kunde kartotek. Alt du skal gøre er at skrive dig op på vores hjemmeside med navn, telefonnummer og e-mail adresse. Dette gøres nemt og hurtigt via. ”køberkartotek”.

Herunder kan du beskrive hvad dine ønsker og krav er, samt hvilke budget og tidsramme du har sat. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige netop den islænder som du går og ønsker dig — skriv dig op her

Icehorse har et stort udvalg af heste både indenfor alder, uddannelse og prisklasse. 


Icehorse har både kommission, salg og træning af islandske heste, og er beliggende midt på Sjælland tæt ved Roskilde.

Har du altid drømt om din egen islænder, men dem du har set, har ikke lige været et match? 

Her hos Icehorse har vi skabt et helt unikt system så du kan få mulighed for at købe lige netop den islænder som passer til dig og dine behov – netop via et køberkartotek! 
Det er nu muligt for os at holde udkig efter lige den islænder du kunne tænke dig, og alt du skal gøre er at skrive dig op på vores hjemmeside med navn, telefonnummer og e-mail adresse. 
Herunder kan du beskrive hvad dine ønsker og krav er, samt hvordan budget og tidsramme ser ud. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at få lige den islænder som du ønsker dig — skriv dig op her:

VI TILBYDER

Både tilridning af heste, træning af heste, samt kommission og salg af heste. Ydermere er vi begyndt at indkøbe, uddanne og sælge vores egne heste.

Vores stald er beliggende på Midtsjælland i Roskilde, i naturskønne Hedeland. Hestene har de bedste forudsætninger for at udvikle sig i træningen, med kvalitetsfoder fra Aveve, en fast dagsorden og træningsplan samt optimale trænings- og staldfaciliteter.

Vi afholder jævnligt Åbent Hus-arrangementer, hvor vores salgsheste bliver fremvist under rytter, og hvor det efterfølgende er muligt at møde dem i stalden. Dette giver et meget ærligt billede af hvilke heste der sælges, i og med du som publikum får lov at se hvordan hesten trænes, ud fra hvilke kvaliteter og udfordringer hesten har.

åbent hus 2.jpg
thumbnail_IMG_0284.jpg
rød hest.jpg
3 heste.jpg
manke.jpg

Icehorse bliver til dagligt drevet af Pernille Blak, samt vores staldpersonale på 3-4 ansatte. Vi har samlet et team af engagerede medarbejdere som sætter hestens trivsel højt, så den enkelte hest får de bedste forudsætninger for et godt forløb hos os.
Hos os er vi derfor flere fremvisere og trænere som sammen udvikler og gør hestene klar til salg.

thumbnail_57DE71CC-F413-4558-A367-0AEF1AEC5E2A.jpg

Pernille Blak

Jeg har flere års erfaring med mig fra min tid som dressurrytter. Siden mit skift fra dressurhest til islænder har min hobby og passion udviklet sig til også at blive min levevej.

Jeg nyder processen i uddannelsen af hesten, samt at kunne have fokus på detaljen og de små hjælpere. Ydermere er jeg detalje orienteret hvad angår omgangen samt hverdagen med hestene, så den enkelte hest får mulighed for at blomstre og udvikle sig til det optimale af hvad den kan.

 +45 28 40 45 08  /   pernille@icehorse.dk