Om Icehorse

Velkommen til Icehorse stutteri & salgsstald

Icehorse er beliggende på Sjælland, tæt på Roskilde hvor vi bor i helt nyrenoverede faciliteter. 

Vi har stort udvalg af islandske heste på forskellige uddannelsesniveauer og i forskellige prisklasser, og tilbyder mange typer af islandske heste.

Besøg os og find din drømmehest blandt vores store udvalg af islandske heste. 

Ved et besøg hos os, kan du prøve flere typer af heste og dermed finde lige netop hest som passer dig og dine behov. Har du specielle krav og ønsker, kan vi gennem vores kundekartotek holde øje med hvad der ellers kommer på markedet. Du skal bare skrive dig op på vores hjemmeside med navn, telefonnummer og e-mail adresse. Dette gøres nemt og hurtigt via. ”køberkartotek”. Beskriv hvad dine ønsker og krav er, samt hvilke budget og tidsramme du har sat. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige netop den islænder som du går og ønsker dig . 


KOMMISION, SALG & TRÆNING

Vi tilbyder både tilridning, træning, kommission og salg af heste. Derudover indkøber, uddanner og sælger vi også vores egne heste.

Vores stald er beliggende på Midtsjælland i Roskilde, i naturskønne Hedeland. Hestene har de bedste forudsætninger for at udvikle sig i træningen, med kvalitetsfoder fra Aveve, en fast dagsorden og træningsplan samt optimale trænings- og staldfaciliteter.

Vi afholder jævnligt Åbent Hus-arrangementer, hvor vores salgsheste bliver fremvist under rytter, og hvor det efterfølgende er muligt at møde dem i stalden. Dette giver et meget ærligt billede af hvilke heste der sælges, da du som publikum får lov at se hvordan hesten trænes, ud fra hvilke kvaliteter og udfordringer hesten har.

IMG_4129.jpg
icehorse_1-editnts16ea-iw2i46.jpg
Icehorse åbent hus-55.jpg
3 heste.jpg
IMG_3919.jpg

Icehorse bliver til dagligt drevet af Pernille Blak, samt vores staldpersonale på 3-4 ansatte. Vi har samlet et team af engagerede medarbejdere som sætter hestens trivsel højt, så den enkelte hest får de bedste forudsætninger for et godt forløb hos os.
Hos os er vi derfor flere fremvisere og trænere som sammen udvikler og gør hestene klar til salg.

thumbnail_IMG_7443.jpg

Pernille Blak

Jeg driver til daglig vores stutteri og hestepension og har i mange år haft min passion for heste som hobby. 

Dressur og varmblodsheste var mit omdrejningspunkt i mange år, men jeg fandt for nogle år siden en stor passion for islandske heste og de er nu blevet min levevej. 

Jeg nyder processen i at uddanne og træne hestene og det daglige arbejde der ligger deri. 

Jeg nyder hverdagene med alle vores heste, og går højt op i at hver enkelt hest har de bedste forudsætninger for udvikle sig. 


ICEHORSE v. Ørnemosegård

Ørnemosevej 44, 4000 Roskilde